Vafliniai puodeliai ( valgomi puodeliai  100% ekologiški ) 

Alternatyva be plastiko ( Vafliniai puodeliai ) Elvy siūlomi puodeliai yra puiki alternatyva plastikiniams puodeliams, kurie galiausiai išmetami milijardais vienetų visame pasaulyje. Šie valgomi puodeliai puikiai tinka kavai, arbatai, ledams, karštam šokoladui, vynui, kakavai ir pan. Juos galite naudoti biure, namuose, lauke, ar renginyje. Po naudojimo galite juos išmesti į šiukšliadėžę nesijausdami blogai, nes tai 100% biologiškai skaidus produktas. Arba galite juos VALGYTI. 

Šiais novatoriškais produktais siekiama sumažinti vienkartinio plastiko atliekų kiekį ir skatinti aplinkos tvarumą, suteikiant vartotojams patogią ir ekologišką galimybę mėgautis mėgstamais gėrimais ar patiekalais. Šie puodeliai yra 100% ekologiški. Juose nėra jokių konservantų, jokio pridėtinio cukraus, koncentratų ar dirbtinių dažiklių!

Valgomi ir biologiškai skaidomi

100% veganiški, mūsų valgomi puodeliai yra pagaminti iš grūdų mišinio ir yra 100% biologiškai skaidūs, nepaliekant jokio pėdsako žemėje.

Pagaminta iš avižų sėlenų ir kvietinių miltų.
Sudėtyje nėra ingredientų, gautų iš gyvūnų. 100% veganiškas!
Sudėtyje nėra GMO

Naudojimo instrukcijos:
– gėrimo (įdaro) temperatūra neturi viršyti +85oC;
- rekomenduojamas vaflių puodelio naudojimo laikas jį užpildžius yra 40 minučių. Viršijus rekomenduojamą laiką, gėrimas gali nutekėti;

Puodelio tūris: 220 ml arba 110 ml

Pakuotėje 12 arba 10 vnt.

Bendras prekės ženklinimas
Galima užsisakyti puodelius personalizuotame laikiklyje su savo nuotraukomis ar logotipu. MOQ: 1 paletė – 36 dėžės, 720 pakuočių po 20vnt arba 8640 vnt.

Susisiekime: [email protected]  arba  Užklausa (elvy.lt)

Krepšelis

Krepšelis tuščias.